A Hajdú Kastély Hotel vendégei elsősorban a gyógyfürdő szolgáltatásait veszik igénybe, hiszen a gyönyörű fürdőpark pár perc sétára van csupán tőlünk!Aki gyógykúrát szeretne igénybe venni az azt a központi kezelőcsarnokban számtalan, sokrétű lehetőséggel élve használhatja ki.. Külömböző hőfokú termálvízes medencék, sokrétű, minőségi kezelés s mindez Európa szintű modern körülmények között. Semmilyen más ajánlattal nem hasonlíthatók össze, az ősi városi fürdő egyedülálló adottságai, atmoszférája, környezete. Ült e már ön télen a 38 fokos barnás, jellegzetesen illatozó szabadtéri szoboszlói medencében mikor a parkot hó borítja?


Nyáron, tavasszal végigsétált e ön a csodálatos 30 hektáros fürdőparkon? Látta e a csónakázótavat és környékét az évszakok színeinek pompázatában? Látta e már a "mediterrán" partot, a csúszdaparkot, az új uszodát gyógymedencékkel? Nemhiába úgy mondják "a szoboszlói víznek, fürdőnek, varázsa van"! Aki egyszer eljön az újra, és újra visszavágyik!


Jöjjön el kedves utazó és győződjön meg szoboszló titkairól. Bízzon a szoboszlói gyógyvíz erejében, élvezze a nyári strand forgatagát, fürödjön a napfényben!

Katona László ct.
Katona Thermál Club Kft.

U.i.: Hozzánk bizalommal fordulhat ha bármilyen információra van szüksége a fürdővel kapcsolatban. Igyekszünk minden évszaknak megfelelően az aktuális, fontosabb tudnivalókat megosztani önökkel.